Over ons

Wij zijn samen fysiogroep haaglanden

Wij zijn FysioGroep Haaglanden

wie we zijn

Wij zijn een coöperatie voor en door fysiotherapeuten: FysioGroep Haaglanden. Ons doel is het verhogen van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg en het versterken van de positie van de fysiotherapeut in de regio Den Haag, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. Daarin trekken we samen op, want samen staan we sterker dan alleen!

Fysiotherapeuten voelen zich niet altijd ondernemer, maar zijn dit wel. Net als andere ondernemers hebben wij te maken met legio zaken die tijd, geld en energie kosten. Naast wat wij het liefste doen en het beste kunnen - het behandelen van patiënten - is dat bijvoorbeeld het bijhouden van een degelijke praktijkadministratie, het aangaan van contracten met zorgverzekeraars, het doorvoeren van veranderende wet- en regelgeving in de praktijk, het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van ehealth, intervisie, audits, visitatie en nog veel meer. Daarnaast hebben we te maken met communicatie met huisartsen, de specialisten in het ziekenhuis en gemeentelijke ontwikkelingen zoals sociale wijkteams.

Ben je er ook van overtuigd dat je niet altijd het wiel alleen hoeft uit te vinden? En denk je dat je meer kwaliteit kan bieden, als je bent aangesloten bij een groter geheel? Groter, maar wel lokaal?
FysioGroep Haaglanden heeft korte lijnen met alle relevante organisaties in de regio Den Haag en omstreken, waaronder huisartsen, gemeentes, specialisten in het ziekenhuis, Lijn 1, zorgverzekeraars, etc.

Lees dan verder onder het kopje ‘lidmaatschapsinformatie’.

We doen wat we zeggen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Meer lezen

We werken bliksemsnel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Meer lezen

We hebben lol in ons werk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Meer lezen