Najaar 2014 weer volop cursusaanbod FGH!

Dit najaar is er weer een aantal cursussen met ledenkorting te volgen bij de FysioGroep Haaglanden.
Wat te denken van een 2-daagse cursus Motivational Interviewing om uw patienten nog beter te motiveren de eigen gezondheid ter hand te nemen, een cursus BedrijfsHulpVerlening en de door velen reeds gedane cursus 'Auditproof Dossier'. We kunnen u deze interessante cursussen weer tegen aantrekkelijke kortingen aanbieden en besparen u tevens reisafstand door de cursussen aan te bieden op eigen locatie (m.u.v. de cursus BHV).

Inschrijving is vanaf heden geopend.  Aanmelden: info@fysiogroephaaglanden.nl.

Cursusaanbod FGH najaar 2014

Doelmatig samenstellen patiëntendossiers/audit proof verslaglegging.
Nadat in 2012 en 2013 al meer dan 100 FGH leden de cursus Auditproof Verslaglegging hebben gevolgd, organiseert de FGH in samenwerking met de HS Leiden wederom deze cursus op de eigen FGH locatie tegen een zeer voordelig tarief! Deze nascholing richt zich er met name op hoe fysiotherapeuten op een eenvoudige en tijdefficiënte manier patiëntendossiers op kunnen zetten die voldoen aan de KNGF-richtlijn ‘Verslaglegging’ en aan de audit (HCA)-criteria. Verder leren de deelnemende fysiotherapeuten een innovatieplan op te zetten en uit te voeren om de kwaliteit van alle patiëntendossiers in hun eigen praktijk te verbeteren, zodat deze voldoen aan de richtlijn en de HCA-criteria.

Accreditatie: 12 punten
Data: 16 oktober 2014 13.30 - 21.00 uur EN 20 november 2014 15.30 - 21.00 uur
Kosten: € 240,- (normaal: €395,- + reiskosten)
Aanmelden: mail naar info@fysiogroephaaglanden.nl

 

Motiverende Gespreksvoering
Regelmatig komt het voor dat patiënten hun gedrag niet aanpassen, ondanks een gedegen uitleg en betrokken houding van de fysiotherapeut. De patiënt begrijpt de aanpak en de risico's, maar maakt toch de keuze voor "ongezond" gedrag. Motivational Interviewing geeft u als fysiotherapeut inzicht en gesprekstechnieken om meer te bereiken met uw patiënten. Met Motivational Interviewing kunt u uw patiënten effectiever motiveren om gezonder te leven. Dat levert u tijdwinst op en meer voldoening en resultaten. Speciaal voor de FGH geeft Vincent Kortleve een 2 daagse cursus Motiverende Gespreksvoering.

Accreditatie: 14 punten
Data: donderdag 6 nov 9.00 - 16.30 uur en donderdag 27 nov 9.00 - 16.30 uur
Kosten: € 360,- (normaal €565,- + reiskosten)
Aanmelden: mail naar info@fysiogroephaaglanden.nl

 

Bedrijfs Hulpverlening
Edusafe FGH leden ontvangen 10 % korting op de door Edusafe georganiseerde bedrijfshulpverlening basis (2 dagen) en herhaling (1 dag). Accreditatie: 14 punten

Voor cursusdata en plaats kijk op : www.edusafe.nl

« Terug naar het overzicht

Agenda

Er zijn geen agenda punten.